DHBT Ortaöğretim
DHBT-2 Ortaöğretim Alan Bilgisi
DHBT-2 Ortaöğretim Alan Bilgisi konusunda DHBT Ortaöğretim sınavına hazırlanın. 5 alt konu başlığını inceleyin, konu bazlı soru çözerek bilginizi pekiştirin.
5
Alt Konu
~20
Soru
Alt Konular
Alt Konular
DHBT-2 Ortaöğretim Alan Bilgisi bölümünün DHBT Ortaöğretim düzeyinde kapsadığı 5 alt konu başlığı.
SSS
DHBT-2 (Ortaöğretim) — DHBT Ortaöğretim Sıkça Sorulan Sorular
DHBT Ortaöğretim sınavında DHBT-2 Ortaöğretim Alan Bilgisi 5 alt başlıktan oluşur: Kur’an-ı Kerim ve Tecvid, İtikat ve İbadet Esasları, Fıkıh ve İlmihal, Siyer ve Ahlak, Din Hizmetleri Uygulaması.
DHBT Ortaöğretim sınavında DHBT-2 Ortaöğretim Alan Bilgisi bölümünden yaklaşık 20 soru sorulur. Yanlış doğruyu götürmez. DHB puanı = 0,15·GY + 0,15·GK + 0,30·DHBT-1 + 0,40·DHBT-2; geçme notu yoktur, puan ve sıralama esastır.
Önce DHBT-2 Ortaöğretim Alan Bilgisi konusunun 5 alt başlığını gözden geçirin, ardından benzersor ile DHBT Ortaöğretim düzeyinde konu bazlı soru çözerek bilginizi pekiştirin. Zayıf olduğunuz alt konulara odaklanın.
DHBT Ortaöğretim Hazırlığına Hemen Başla
benzersor ile DHBT Ortaöğretim derslerinde pratik yapın: binlerce soru, anında geri bildirim ve detaylı performans analizi.
Tüm Sınavları GörPremium'u 7 gün ücretsiz dene
App Store ve Google Play üzerinden güvenli abonelik
İstediğin zaman iptal et, tüm cihazlarında aynı hesapla devam et